Νεα προκληση για τον Σωτηρη Κοντιζα: να δημιουργησει ενα σκωτσεζικο πιατο με ελληνικες πινελιες!

Νεα προκληση για τον Σωτηρη Κοντιζα: να δημιουργησει ενα σκωτσεζικο πιατο με ελληνικες πινελιες!

Το Chivas, το διάσημο blended Scotch whisky, συνεχίζει το ταξίδι του με τον Σωτήρη Κοντιζά στη Σκωτία, όπου μοιράζεται μαζί του τρεις μοναδικές εμπειρίες! Μετά την πρώτη πρόκληση στο Εδιμβούργο,, ο Σωτήρης Κοντιζάς ταξιδεύει στα Highlands και συναντά τον Μark, έναν Σκωτσέζο chef, που τον προσκαλεί να δημιουργήσουν μαζί ένα σκωτσέζικο πιάτο με τοπικά υλικά αλλά με ελληνικές πινελιές.. Ο Eλληνoϊάπωνας chef, γνωστός για τη δημιουργική μαγειρική του, συνεργάζεται αρμονικά με τον Μark και το  αποτέλεσμα εντυπωσιάζει: ένα πραγματικό blend δημιουργικότητας που συνδυάζει ιδανικά σκωτσέζικα και ελληνικά υλικά!

Το “The Chivas Experiences” είναι μια σειρά τριών αυτοτελών επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά τα οποία προβάλλονται σταδιακά στα Social Media και το YouTube. Ο καταξιωμένος chef δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, ταξιδεύοντας στην πατρίδα του Chivas και γνωρίζοντας νέα πρόσωπα που τον μυούν σε τρεις μοναδικές προκλήσεις.

Τελικός προορισμός; Το Strathisla, το «σπίτι» του Chivas, το παλαιότερο εν ενεργεία αποστακτήριο στα Highlands! Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το Chivas και τον Σωτήρη Κοντιζά σε τρεις σύγχρονες ιστορίες φιλίας και γενναιοδωρίας που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η επιτυχία αποτελεί συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Στη ζωή, αλλά και στο σκωτσέζικο whisky.

SHARE :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on digg
Share on stumbleupon
Scroll to Top