DO YOU FEEL LUCKY?

Διαγωνισμός από την LKC-Premium Drinks με έπαθλο μια πολύτιμη φιάλη GLENGOYNE 30Y!

H LKC – Premium Drinks, με την υποστήριξη του Greek Whisky Association, διοργανώνει για τους λάτρεις του καλού whisky ένα μοναδικό διαγωνισμό, προσφέροντας ένα πολύτιμο έπαθλο: μια φιάλη Glengoyne 30 years old. 

Ο μηχανισμός είναι απλός: Με την αγορά μίας φιάλης 700ml (ή δύο gift packs) από τις σειρές Glengoyne ή Tamdhu ή Smokehead ή Sheep Dip ή Pig’s Nose ή As we Get It μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για το δώρο. Κάθε αγορά σας δίνει δικαίωμα και σε μία συμμετοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να είστε εσείς αυτό που θα κερδίσει την σπάνια αυτή φιάλη! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε την απόδειξη λιανικής αγοράς και φωτογραφίες της φιάλης (μπροστινή και πίσω όψη), μέσω του https://www.lkc-drinks.com/do-you-feel-lucky

O διαγωνισμός ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου και λήγει στις 31 Μαρτίου 2021. O νικητής θα ανακοινωθεί στις 3 Απριλίου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρείας και του Greek Whisky Association.

———————————————————————————-

H LKC – Premium Drinks ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την διάθεση στην ελληνική αγορά αυθεντικών αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας. To portfolio της περιλαμβάνει premium whisky labels, όπως Tamdhu, Glengoyne, Pig’s nose, Smokehead, Sheep Dip, καθώς και το Edinburgh Gin. Tο 2017 η LKC λανσάρει ένα premium distilled gin, το βραβευμένο και αναγνωρισμένο πλέον διεθνώς Grace Gin, προϊόν που αναπτύχθηκε και παράγεται στην Ελλάδα από το αποστακτήριο Αβάντες στην Εύβοια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.lkc-drinks.com

www.greekwhiskyassociation.gr

Fb: Lkcpremiumdrinks

Instagram: lkc_premiumdrinks

Contact Person: Λίλα Δημοπούλου (Τ. 210-8136669)

Μία ακόμα μοναδική εμφιάλωση του Johnnie Walker εμπνευσμένη από το πρωτοποριακό «πνεύμα» ιστορικών αποστακτηρίων, η οποία φέρει το αμέριστο πάθος της δωδεκαμελής ομάδας των δημιουργών ουίσκι, με επικεφαλής τον Master Blender, Jim Beverage.

«Είναι συναρπαστικό να συλλογιζόμαστε την ιδέα πως τα οκτώ θρυλικά αποστακτήρια πραγματοποίησαν και αυτά ένα ταξίδι 200 χρόνων, με τα ουίσκι τους να εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να μας εμπνέουν. Αυτή η νέα, περιορισμένη έκδοση, γιορτάζει ακριβώς αυτή την εμπειρία, καθώς και την συνεισφορά των σπάνιων ουίσκι στο Johnnie Walker, στο σήμερα αλλά και στο αύριο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Jim Beverage, για το Johnnie Walker Blue Label Legendary Eight.

Από τότε που ο John Walker άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μικρού του παντοπωλείου στο Kilmarnock στην επαρχεία της Σκωτίας το 1820, δεν σταμάτησε ποτέ να κυνηγάει τη τελειότητα. Αυτό ακριβώς το πάθος οδήγησε στην εξαιρετική ποιότητα και το γευστικό βάθος που συναντάμε στο ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε σταγόνας Johnnie Walker. Είναι ένα ουίσκι που γιορτάζει 200 χρόνια τολμηρής και παθιασμένης τεχνογνωσίας, εμφιαλωμένο γι’ αυτή ακριβώς τη στιγμή.

Στη μύτη το blend είναι πλούσιο, με νότες καστανής ζάχαρης, απαλών φρούτων και ξύλου. Αυτές οι γεύσεις εξελίσσονται σταδιακά σε νότες πράσινου μήλου και διακριτικού ξύσματος εσπεριδοειδών, συμπληρώνοντας ιδανικά την ήπια γεύση τύρφης που ξεδιπλώνεται στο βάθος και προσφέρει μια γενική αίσθηση ζεστασιάς.

SHARE :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on digg
Share on stumbleupon
Scroll to Top