Η νησιωτικη πλευρα της Σκωτιας

Η νησιωτικη πλευρα της Σκωτιας

Εφτά σε παίρνει αριστερά, μην το ζορίζεις, Καπετάνιε χαμογέλα χαμογέλα, Θάλασσα κι αλμυρο νερό να σε ξεχάσω δεν μπορώ… Αυτοί και ακόμα πιο πιασάρικοι στίχοι τραγουδιών αλλά και ποιημάτων θα ακουστούν την Τρίτη 19/03 στη κάβα Destillado στην 3η εκδήλωση για το 2019 του Greek Whisky Association στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα μας αυτή τη φορά δεν είναι άλλο από τη νησιωτική πλευρά του Σκωτσέζικου ουίσκι. 
Ο έμπειρος καπετάνιος που θα κρατάει το τιμόνι του Drakkar εκείνο το βράδυ και θα μας ταξιδέψει στα αχαρτογράφητα νερά 5 εκλεκτών εμφιαλώσεων δεν είναι άλλως από το θαλασσόλυκο Αλέξανδρο Σουρμπάτη. 

Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα στις 20:15 και η γευστική κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει στάσεις στα νησιά Arran, Islay, Skye, Jura αλλά και μια στάση στις Ορκάδες, αρχιπέλαγος, το οποίο βρίσκεται κοντά στις βόρειες ακτές της Σκωτίας. 

ID Εκδήλωσης
Διοργάνωση: Greek Whisky Association Πόλη: Θεσσαλονίκη Ημερομηνία:19/3/2014Ωρα προσέλευσης19:45Ωρα έναρξης20:15Μέρος: Destillado Θέμα: Islands η νησιωτική πλευρά Θέσεις :26Συντονισμός: Αλέξανδρος Σουρμπάτης LineUp:

  • Arran 10 Island of Arran
  • Bruichladdich Classic Laddie Islay
  • Jura Journey Island of Jura
  • Valknut Highland Park Orkney Island
  • Talisker 18 Skye island 


Σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.#Drink_well #Live_well

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του Greek Whisky Association

SHARE :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on digg
Share on stumbleupon
Scroll to Top