Τamdhu 15 Year Old – Limited Edition

Τamdhu 15 Year Old – Limited Edition

Η πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία του αποστακτηρίου είναι ήδη εδώ. Συνολικά 24.000 φιάλες tamdhu 15 ετών περιορισμένης έκδοσης διατίθενται παγκοσμίως.
Όπως και η υπόλοιπη γκάμα, έτσι και το Tamdhu 15 ετών έχει ωριμάσει εξολοκλήρου σε ένα μείγμα «εξαιρετικά σπάνιων» ευρωπαϊκών και αμερικανικών βαρελιών oloroso Sherry πριν από την εμφιάλωση στους 46%.
Χαρακτηριστηκά αναφερέρει ο Distillery Manager Sandy Mclntyre, “Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το νέο μας Tamdhu 15 ετών, όταν το δοκιμάσετε μπορείτε πραγματικά να γευτείτε το χρόνο, την αφοσίωση και τη φροντίδα που έχει περάσει για να δημιουργηθεί αυτό το εκπληκτικό ουίσκι».
Αρκεί ένα dram από αυτό το «παλαιάς κοπής» 15άρι ουίσκι προκειμένου να εκτιμήσετε γιατί επιλέγουμε αποκλειστικά τα καλύτερα βαρέλια sherry για την ωρίμανση του. Το πολυτελές κουτί αποκαλύπτει ένα κομψό μπουκάλι που αναδεικνύει τις φυσικές κεχριμπαρένιες νότες του λαμπερού αποστάγματος. Γευτείτε την έντονη πλούσια παλέτα στον ουρανίσκο και ανακαλύψτε το διαρκές και με βάθος τελείωμα που προσφέρει.

Μύτη: Μήλα και σταφίδες, καθώς φλούδες πορτοκαλιού και εξωτικά φρούτα. Γεύση: Μια έκρηξη από ζουμερά βερίκοκα και βατόμουρα, με τάρτα λεμονιού και αμύγδαλα στον ουρανίσκο.
Επίγευση: Μακρά επίγευση σε τέλεια ισορροπία με τα μπαχαρικά , τα αποξηραμένα φρούτα, το sherry και τη βανίλια.

Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, αποκλειστικά από την εταιρία LKC PREMIUM DRINKS.Αρχ. Χρυσάνθου 5 & Στρ. Πετρίτη,145 72 Δροσιά ΑττικήςΤηλ: 210 8136669

www.lkc-drinks.com

SHARE :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on digg
Share on stumbleupon
Scroll to Top